Kirjutasin puhkuse 35 päeva eest. 3.juuni-9.juuli.08. Kuna saan puhkust välja võtta kuni sünnituslehe lõpuni. Raamatupidaja on arvestanud ja tasustanud vaid 32 päeva, kuigi õigus oli mul saada 35 p ja tasustatud puhkust. Puhkuse aja sisse jääb ka jaanipäev-see siis püha. Selle võrra pikenes ju puhkus, nende eest tasu ei saa.
Aga kuhu jääb ikka 3 päeva tasu?
Kas mina olen loll?
3.juuni-9.juuli.08 ongi 35 päeva puhkust???
ei ole siis v?
Puhkust said 35päeva. Kust võtad, et tasu ei saanud sa 35 päeva eest?
Pole osa raha veel saanud. Tööandja on mu puhkuseraha ja palga kokku pannud.Tääandja andis mulle paberi, kus on kirjas et 32 päeva.
Ja see nii imelikult kirja ka pandud. mitmesse kuusse laiali jagatud:S:S
Miks ta sedasi tegi?:S
Ja pealegi jäid rahad hiljaks kah 6 päeva! enam ei saa arugi milline on palk ja milline puhkuseraha!
pole veel kindel kas mu puhkuserahadgi õigesti arvutas:S:S
Juuni kuusse on kirja pandud puhkust 26 päeva.
Juuli kuus aga 6 päeva, kuigi peaks olema ju 9 päeva eest...miks pole 3 p. kirja pandud?
Vastused saad pöördudes tööandja poole, meil pole õrna aimu mis summad sul olema peaks.
Kirjas(kus) 32 võib olla ka trükiviga.
ok..6 kuu töötasud ja päevad on õigesti kirjas!Puudu on vaid juuli kuust 3 päeva, kuna puhkust sain ju 35 päeva. ja puhkuse kirjutasin ju 9. juulini. Siis jääb ju 3 päeva puudu.
Võibolla tõesti on trükiviga!
juuni 26 päeva on õige. Võib olla andis juulis sulle 6 päeva korralist puhkust + 3 lisapuhkuse päeva (nn lapsepuhkus) 66 krooni päev? Kui sul on sellele lisapuhksuele õigus, siis see on puhkuse lisa, ettevõte maksab, hiljem saab pensioniametist raha tagasi.
EI.See ei ole lisapuhkus..sest puhkuse päeva tasu on sama mis korraliselgi.
No aga mis ajast sul sünnitusleht algab? Ega sa ei saa ju korraga puhata ja sünnituslehel olla. Puhkus tuleb ära puhata enne sünnituslehe algust.
No seda ma praegu teengi!!!!!!! Olen puhkusel! Ei ole rasedus ja sünnituspuhkusel!!!
kas puhkuserahadelt võetakse ka tulumaksu maha?
sünnitusleht algab 10. juulist!
Selleks ma ju 9. juulini puhkangi!