Jäta menüü vahele
aidake puhkustega

Notifications
Clear all

aidake puhkustega

2 Postitused
1 Kasutajad
0 Reageerimised
467 Vaatamised
 kati
(@kati)
Postitused: 0
  [#1365]

läksin tööle 12.01.2004, septembris võtsin 1 nädala (7 päeva)puhkust. nüüd selle aasta jaanuaris sai töötatud 1 aasta ja sättisin oma 21 päeva puhkust juuli-agustisse... täna ütles ülemus, et ma peaksin veel ühe nädalakese kusagile ära paigutama....? et peaksin selle 1 nädala ka see aasta ära võtma. kas siis ei ole mitte nii, et kunas ma 1 nädala võtsin juba eelmine aasta ja tööaasta eest saadavat puhkust jäi järgi 3 nädala eest, et ma ei pea võtma seda ühte nädalat veel....vabandust väga segane kiri...aga palun vastake kes oskab

Tsiteeri
(@elina)
Postitused: 0

Puhkuseseadus § 14 ütleb, et puhkust teise ja järgmiste tööaastate eest antakse täies ulatuses tööaasta kestel. Ning esimese tööaasta puhkuse kohta ütleb, et pärast 6 kuud töötamist on õigus puhkust saada võrdeliselt töötatud kuude arvuga ning saamata jäänud puhkuseosa antakse mõnel muul ajal või liidetake järgmise tööaasta puhkusega (PuhkS § 13). Kui nüüd siit järeldusi teha, siis võiksid sa teise tööaasta kestel 12.01.2005/11.01.2006 puhata 28 päeva + veel ka esimesest tööaastast 12.01.2004/11.01.2005 järele jäänud päevade võrra ehk nagu aru sain siis 21 päeva. Kokku seega 49 päeva, aga sa ei pea ju kõike ka välja võtma.

ReplyTsiteeri