Jäta menüü vahele
kasutama puhkuse hü...

Notifications
Clear all

kasutama puhkuse hüvitis

6 Postitused
1 Kasutajad
0 Reageerimised
471 Vaatamised
 Ellu
(@Ellu)
Postitused: 0
  [#1229]

Küsimus on avalikus teenistuses töötavate inimeste kohta. Teenistujate põhipuhkuse kestus on 35 päeva ning lisaks saavad kolmanda ja iga järgmise aasta eest ühe päeva lisapuhksut.
Probleem: Teenistuja töötab meil alates 01.08.2000 ning lahkub nüüd 12.12.2004. Tööaasta 01.08.20004/31.07.2005 eest oleks saada 4 kuu hüvitis. Kas hüvitist arvestan 35 päevast või hoopis 38 päevast, sest jookseb tal ju 5.staaži aasta ja selle eest peaks saama 3 lisapuhkuse päeva? Ei teagi enam kuidas on õige. Äkki keegi oskab aidata.

Tsiteeri
(@molly)

Kas ta tänavu sai 37 päeva? Mina arvutaks selle järgi 37:12x4

ReplyTsiteeri
 Ellu
(@Ellu)

Tänavu sai jah 37 päeva. Aga järgmisel aastal ehk siis käesoleva tööaasta eest peaks saama juba 38 päeva.

ReplyTsiteeri
(@molly)

loogiliselt võttes,(sest uus aasta ju jookseb) võid ju jah maksta 38 järgi

ReplyTsiteeri
(@vastaja)

Mina leiaks selle kasutamata jäänud päevade arvu nii, et iga töötatud kuu sellest tööaastast annab töötajale 3/12=0,25 puhkusepäeva, mis tuleks siis korrutada vastava töötatud kuude arvuga, näiteks kui tuli tööle jaanuaris, siis novembri lõpuks saame 2,75 ehk 3 päeva, aga kui tuli tööle näiteks juunist, siis saame nov. lõpuks 1,5 ehk 2 päeva...

ReplyTsiteeri
(@vastaja uuesti)

nägin alles nüüd, et ära toodud on ka tööletuleku aeg, ehk siis selle inimese kohta saaksin mina 3/12*4 (aug-nov)=1 päev...

ReplyTsiteeri