Jäta menüü vahele
nime vahetus

Notifications
Clear all

nime vahetus

8 Postitused
1 Kasutajad
0 Reageerimised
290 Vaatamised
(@annely)
Postitused: 0
  [#4265]

abiellun ning minu perekonna nimi muutub? Aga kuidas ma sellest peaks tööandjat teavitama, kas mingi avalduse viima? Kas kirjutab mulle uue töölepingu või muudab vana?

Tsiteeri
(@natalja)

Tere!
Peale abiellumist tood töö juurde abielutunnistus ja ongi kõik. Tehakse vastavad muudatused personaliandmebaasis, aga töölepingut minu arvates ei muudeta.

ReplyTsiteeri
(@molly)

töölepingule tehakse ikka lisa nime muutuse kohta

ReplyTsiteeri
 M
(@M)

Tööraamatusse märge ka :))

ReplyTsiteeri
(@annely)

Kas tööraamatusse tule lihtsalt uus perekonnanimi juurde kirjutada?

ReplyTsiteeri
(@imelik)

Tööraamatu vorm, tööraamatu täitmise ja dublikaadi andmise kord ning tööraamatu hind
https://www.riigiteataja.ee/ert/act.jsp?id=807443
§14 Tööraamatu ja vahelehe kannete parandamine
(4) Tööraamatu ja vahelehe esimesele leheküljele kantud andmete muutumise kohta teeb dokumendi alusel kande viimane tööandja, lisades dokumendi liigi, numbri ja väljaandmise kuupäeva. Endised andmed kriipsutatakse läbi ühe joonega ning nende kohale kirjutatakse uued andmed. Viited vastavale dokumendile kirjutatakse tööraamatu esikaane siseküljele ja kinnitatakse kande teinud isiku allkirjaga.

ReplyTsiteeri
 ann
(@ann)

esitad tööandjale abielutunnistuse koos uue isikut tõendava dokumendiga, kus on kirjas uus nimi ja tööandja teeb muudetused kaadri dokumentidesse.Isikukaardile, tööraamatusse , töölepingusse.Juurde lisab koopia abieletunnistusest ja isikut tõendavast dokumendist kus uus nimi.
Juhend andmete muutmiseks :
Tööraamatu vorm, tööraamatu täitmise ja dublikaadi andmise kord ning tööraamatu hind
https://www.riigiteataja.ee/ert/act.jsp?id=807443

ReplyTsiteeri
 ATS
(@ATS)

Probleem saab lahendatud kergesti, kui:
1. Kutsud tööandja ( personalitöötaja, juhataja) pulma, näevad kuulevad ise, saavad pilti teha( tõendusmaterjal)
2. Abielludes ei pea nime muutma, jäta endine nimi

ReplyTsiteeri