Jäta menüü vahele
töötaja lahkub?

Notifications
Clear all

töötaja lahkub?

6 Postitused
1 Kasutajad
0 Reageerimised
332 Vaatamised
 Didi
(@Didi)
Postitused: 2
Topic starter   [#5866]

Pole sellega varem kokku puutunud ja sooviks suts abi. Mure järgmine, et kui töötaja lahkub omal soovil, piisava etteteatamistähtajaga, siis kuidas ma täpselt peaksin seda kajastama raamatupidamises?
1. Millal tuleb välja maksta lõpptasu?
2. Kui ta on selle aasta eest saanud kätte juba kogu puhkuse, aga lahkub ennem aasta lõppu, kas ma pean siis tema tasust maha arvestama ette kätte saadud puhkusetasu?
3. Kas keegi oskab ka öelda, kuidas ma siukest situatsiooni Merit Palk programmis peaks kajastama

Tsiteeri
(@verts)
Postitused: 0

Paistab, et pead minema raamatupidajate koolitusele, sa ei saa ju igat käiku siin palk.ee-s küsida 🙂
http://www.sekretar.ee/?id=19582

ReplyTsiteeri
 h
(@h)

Valid progr.puhkuse alt puhkuse komp. Paned sisse viimase tööpäeva ja siis ta ise arvutab liigselt saadud puhkuse miinusega maha. Lõpparve viimasel tööpäeval.

ReplyTsiteeri
 Didi
(@Didi)
Postitused: 2
Topic starter  

ok sellest ma saan aru, aga kui meie firmas makstakse palka järmine kuu ja see kuu on ta eelmise kuu eest palga juba kätte saanud, aga viimane tööpäev on kah selles kuus, siis kuidas ma Merit Palga programmile sellgeks teen, et ta peab see kuu veel palka saama?? ja tulumaksu vabastust sellisel juhul ei arvestata ju?

ReplyTsiteeri
(@karmen)

valid aktiivse kuuna septembri, paned töötunnid ja lisatasud sisse. puhkuste alt lisa ka puhkusekompensatsioon. edasi lihtsalt tee väljamaks.

ReplyTsiteeri
 Didi
(@Didi)

tänan abi eest 🙂

ReplyTsiteeri