Jäta menüü vahele
Kas saan puhkust?

Notifications
Clear all

Kas saan puhkust?

7 Postitused
1 Kasutajad
0 Reageerimised
365 Vaatamised
(@Gerli)
Postitused: 0
  [#2369]

Minu küsimus järgmine: soovin puhkust võtta 01.07.06 ,olen selleks ajaks selles töökohas töötanud 10 kuud,küsimus et mitu kalendripäeva puhkust ma saan ,lisan ka et mul on 4a.laps. Ette tänades.

Tsiteeri
 jk
(@jk)

10 kuu eest saad saa - 23.33 päeva puhkust + lapse eest

ReplyTsiteeri
(@Gerli)

Aitäh jk!

ReplyTsiteeri
 Urve
(@Urve)

Ma ei tea millele tugines jk vastates, aga Eesti Vabariigi seaduste järgi peab tööandja jaanuarikuu jooksul koostama puhkusegraafiku. Kui seda ei tehta, siis saab inimene avalduse alusel puhkusele minna ( kaks nädalat ette avaldust kirjutades). 4 aastane laps annab 3 päeva lapsepuhkust lisaks (selle maksab kinni riik 66 krooni päeva eest miinus maksud).

ReplyTsiteeri
 jk
(@jk)

urve... urve..... kas ta küsis kuna tööandja peab koostama puhkusegraafiku...????? ta küsis palju on tal õigus puhkust saada ju, muus osas on sul õigu..))))

ReplyTsiteeri
 urve
(@urve)

Ma mõtlesin seda, et tööandja peab koostama graafiku ja puhkust võib alati ka ette anda. Õigus on üks asi, aga tegelik elu teine.

ReplyTsiteeri
 Maie
(@Maie)

Kui nüüd veel juurde lisada,siis õigus puhkust küsida tekkib peale 6-ndat kuud,siis juba bossiga kokkuleppel,kas antakse vastavalt väljatöötatud ajale s.t. 10*2,33 või on kena boss ja annab terve aasta puhkuse s.t 28 kal.pv.

ReplyTsiteeri