tere
eeldan, et siin enamus raamatupidajaid ja muidugi ka niisama huvilisi. ühesõnaga infot küllaldaselt. teeksin väikese uuringu, et palju teil sekretär palka saab. mainige siis palun ära ka räägite ikka bruto- või netopalgast. infot kogun lihtsalt orienteerumaks sekretäri palgaskaalal.
suured tänud vastajatele juba ette.
Meie sekretäri palk on lobisemise eest 11200.- bruto
no mis uuring see selline on, sõltub ikka , mida sekretär teeb. Meie firmas teeb sekretär ka osaliselt raamatupidamist( sisestab ostu -ja müügiarveid, kontrollib arvete laekumist)
Ja palk on 7500 bruto.
no ma usun, et sõltub ka sellest mida teeb, aga samas arvan, et see ka suhteliselt ebaoluline, sest mõni tõstab päevotsa toru nii, et vaht otsaees ja keel pehme, kui samas mõni teeb kõiksugu asjad ära ja aega veel ülegi. see rohkem ikka läbirääkimiste ja kokkulepete küsimus.
8500.- bruto ja mitelobisemise eest
6050-kroonine brutopalk (lisaülesandeks personalitöö)
Huvitav, mis firmad need küll on? Tahax ka uut töökohta... 🙂
7200 ja teeb osaliselt ka raamatupidamist (pank, kassa, kuluaruanded)
meil polegi sekretäri, keegi ei tunne puudustki sellisest ametikohast. aastakäive 20 milj., töötajaid 24.
enamuses väikefirmades ei ole tõesti sekretäri eraldi, üks töötaja teeb raamatupidamist osaliselt, tegeleb postiga jne. Enamus tööd käib ju mobiiltelefonidega.
Meil sekretäri eraldi ei ole, raamatupidaja teeb personalitööd, sekretäritööd ja oma tööd ka. palk 7500 bruto, 30 töötajat.
no seda ma räägin, et ei saa võtta mingit kindlat palgaskaalat, et sekretär ja nii palju palka. nagu siingi tulemustest näha on ikka kõik ainult läbirääkimiste asi (muidugi ona ka firmal oma konkreetsed piirid). ise olen ameti järgi sekretär-assistent, teen kõike mida vaja, post, personal, raamatupidamine, 12 inimese assisteerimine jne. ja nagu siit järeldasin, saan igati korralikku palka ja lisaks sellele töö ajast veel omadki asjad aetud 🙂
ee, unustasin veel öelda, et tulemustest järeldasin, et siin kuuest seni vastanutest ainult üks ongi kes minust rohkem saab ja seda tühipalja lobisemise eest, kahtlane, väga kahtlane 🙂
vat töö ajast omi asju ajada meil selle palga eest ei saa, töölt ärakäimine on üsna mõeldamatu. Aga olen rahul, kui kuidagi ei saa, siis kuidagi ikka saab ja ega neid kohti ja palka eriti valida ei ole.ja enamuses naaber-asutustes on palgaskaala ja töö sama.
Mina teen nii sekretäri tööd kui aitan ka väga palju raamatupidajat, palk on 5000.- neto. Tööd on aga kogu aeg väga palju, vabu momente vähe ja õhtuti kauem istumine pole võõras ;(((( ...
Vaadates teie palganumbreid peaksin vist uue töökohapeale mõtlema hakkama.
jah, siin sekretäride palgad, aga ka raamatupidaja, kes natuke aitab ka juhatajat kirjade ja personalitöös, saab neto 3300, pole palju, aga valida ka pole