Jäta menüü vahele
palga uuring

Notifications
Clear all

palga uuring

23 Postitused
1 Kasutajad
0 Reageerimised
3,191 Vaatamised
(@marge)
Postitused: 0

evet: kui rahul oled pole küll mõtet uut kohta vaadata, ehk annab kohapealgi palga läbirääkimisi veel arutada. ega see uue koha leidmine pruugi kerge olla, kollektiivgi ei pruugi ju sobida.
milvi: võiks äkki hoopis koha vahetust planeerida. igatahes juhataja peab küll üli õnnelik olema, et nii odavalt keegi talle raamatupidamist teeb, see on küll lausa alla raamatupidaja igasugust palgaskaalat. muidugi tihtipeale on elul omad keerdkäigud ja tuleb ka pakutavaga leppida, oma valik muidugi.
aga mina soovitan küll (kevadel eesotsas, kui isegi tahtmist täis) endale parimaid võimalusi otsida ja ehk kuskil uus leht pöörata.

ReplyTsiteeri
(@milvi)

Marge! Aga see on ka väikelinna eelarvelise raamatupidaja koht, siin ongi kõik palgad sellised.... kahjuks

ReplyTsiteeri
(@milvi)

ma uuesti... tööd pole muuseas sugugi vähe ( võidakse ju mõelda, et ah... mis tööd seal)

ReplyTsiteeri
(@marge)

milvi: täiesti arusaadav, ega ma midagi paha küll ei mõelnud, aga väikekohad ei tulnud mul küll pähegi. täitsa usun, et see seal ehk parimgi mis olla saab.

ReplyTsiteeri
(@teadja)

töötan ka väikelinnas ja 8500 bruto

ReplyTsiteeri
(@huviline)

teema jätkuks. kas on kuskil ka mõnda suuremat sellist ülevaadet ametite kohta palju reaalselt palgad on?

ReplyTsiteeri
(@to: huviline)

Äripäevas aeg-ajalt Ariko Reserv on toonud välja keskmiseid palgapakkumisi, nende konkursside põhjal.

ReplyTsiteeri
(@milvi)

mina siin jälle, marge, kena oli sinu arvamust lugeda ja ma ei mõelnud , et sina oleks paha pärast öelnud.
aga ikkagi oli kena lugeda kaastundlikku arvamust ( ilmselt sa oled Tallinnast) , eriti kui olen kogenud halbu suhtumisi pealinlaste poolt väikelinnade inimeste ja nende tööde kohta.
häid pühi kõigile!

ReplyTsiteeri
Leht 2 / 2