Jäta menüü vahele
puhkusetoetuse vale...

Notifications
Clear all

puhkusetoetuse valearvestus

21 Postitused
1 Kasutajad
0 Reageerimised
1,594 Vaatamised
 Liis
(@Liis)
Postitused: 0

no z mõtle ka mida sa tahad eetikat ja ausust avalikus sektrois:)?

ReplyTsiteeri
(@Annika)
Postitused: 7
Topic starter  

Z ma reeglina eeldan, et see, mis mu kontole laekub on minu, miks peaksin teiste vigu kontrollima. Kaardil on raha, kasutan seda, ei ole, ei kasuta! Ei aja näpuga jälge, et kas ma sain nyyd rohkem või vähem!

ReplyTsiteeri
 z
(@z)

palgaarvestaja leidis vea ja teatas sellest Sulle, järelikult tead, et raha, mida said, ei kuulu Sulle. valelik oled.

ReplyTsiteeri
 H
(@H)

just täpselt - ei aja näpuga järge siis, kui on sinu kasuks eksitud, aga kui kahjuks, oi, kui hästi siis on teada, kui palju oleks pidanud olema arvestatud.

ReplyTsiteeri
 kata
(@kata)
Postitused: 422

Mis mõtet siin tänitada on?
Töötaja ei PEA teadma, et tal toetusele õigust ei olnud, toetuse arvestaja PEAB teadma, kellel on õigus toetusele ja kellel mitte.
Kui arvestaja eksis (mis on inimlik), oleks pidanud vea parandama kohe, mitte 9 kuud hiljem. Praegu selleks enam seaduslikku alust ei ole ja kui töötajaga kokkuleppele ei jõua, ongi jutul lõpp.

ReplyTsiteeri
(@Annika)
Postitused: 7
Topic starter  

Üksiktähtedele: ma ei palunud moraalset arvustust ega sydametunnistusele rõhumist vaid juriidilist abi. Siinses arutelus ei kajastu kuidagi minu edasine toimimine, seega ei maksa silte külge kleepida ega teha järeldusi. Enese väljaelamiseks on muud vahendid ja kohad. Tänan kõiki abi eest!

ReplyTsiteeri
Leht 2 / 2