Jäta menüü vahele
tööluus,käskiri esm...

Notifications
Clear all

tööluus,käskiri esmane

10 Postitused
1 Kasutajad
0 Reageerimised
265 Vaatamised
 raul
(@raul)
Postitused: 5
Topic starter   [#6017]

olen töödanud selles firmas 5,5 kuud nüüd juhtus et ei saanud 1,5 päeva tööle tulla,tööd ka polnud.kuid ülemus lasi mul kirjutada käskkirja esmakordne ja tahab vabaneda minust 01.11.2008.kuidas toimin edasi,et kirjutaksin lahk.avalduse

Tsiteeri
 raul
(@raul)
Topic starter  

vabandust seletuskirja

ReplyTsiteeri
(@imelik)
Postitused: 0

Seletuskirja nõue õigustatud ja käskkiri noomitusega ka kui tehakse.
Lahkumisavaldust ei saa kirjutama sind sundida(ära kirjuta ka kui ei soovi lahkuda) ja töölepingu lõpetamine esmase tööluusi tõttu peab olema selgelt põhjendatud, et tegemist oli jämeda töökohustuste rikkumisega või oled ohtu seadnud tööandja vara vms.

ReplyTsiteeri
 raul
(@raul)
Topic starter  

aga saavad nad mind siis ikkagi lahti lasta,leiavad lambist mõjuva põhjuse ja ongi mul seal töö aeg läbi

ReplyTsiteeri
 .
(@.)

kui sina jätad lambist lihtsalt mõned päevad tööle tulemata, ja sellest tööandjat ei teavita (ehk siis teed tööluusi), siis on see juba täiesti piisav põhjus sinuga töösuhte lõpetamiseks.

ReplyTsiteeri
 h
(@h)

Kuidas nad lambist selle leiavad, see on juba tööluusi näol olemas!

ReplyTsiteeri
(@imelik)

Lahti saab lasta küll ainult distsiplinaarkaristuse korras mis nõuab teatud ja kindlate reeglite järgimist ja kui pole nad juba selle tööluusi eest käskkirja noomitusega teinud.

Aga see, et tööandja paneb suvalt TL lõpu kuupäevi ja tahab, et ise avalduse kirjutaksid näitab seda, et TL lõpetamine õige saa tulema.

ReplyTsiteeri
(@imelik)

...et TL lõpetamine õige ei saa tulema.

ReplyTsiteeri
 raul
(@raul)
Topic starter  

noo muud ei osanud ma nüüd teha kui läksin täna tööle ja ütlesin et olen haiguslehel,seda ma ka nüüd olen

ReplyTsiteeri
(@imelik)

Selline käik oli sinu poolt argpükslik. Miks sa ei julgenud olukorrale väärikalt vastu minna?

ReplyTsiteeri